SZÉJ baba
A Szolnoki Szolgáltatási SZC Ruhaipari Középiskolája, Általános Iskolája és Kollégiuma vezetőjének a - SZÉJ NAGYI-nak - a program első alkalommal történő megrendezésekor, 2016. április 15-én született meg unokája. Ez a jelentős esemény a megnyitó ünnepségen bejelentésre is került. Azóta a SZÉJ baba cseperedik, várja a rendezvényt és ismerkedik a szakmák világával.

2017.04.15-én a SZÉJ BABA betöltötte az egy évet és nagy örömmel ízlelgette a tortáját.
A babának és szüleinek jó egészséget és sok sikert kívánunk.

SZÉJ Baba egyre ügyesebben rendezkedik, pakol, villmágyors mászással mindent elér. A héten a főzési kellékekkel ismerkedett, lehet, hogy szakács lesz a fiatalember. Jól állt a kezében a serpenyő.

SZÉJ baba a tavasz első napján már a napozásra és homokozásra készül. Egyik sapka sem igazán tökéletes, de jó lenne, ha meg tudná varrni saját maga a tökéletes sapkát.

SZÉJ baba már egyre ügyesebben lépked és már 8 foggal büszkélkedhet. Egyre nagyobb kedvvel fogyaszt darabos ételeket és legnagyobb öröm számára, ha kiflihez jut. Talán pék lesz?

SZÉJ Baba már betöltötte a 10. hónapot, ügyesen mászik és állásba fel tudja húzni magát. Nagy örömmel játszik és pakol, különösen az elektromos eszközökkel. Elképzelhető, hogy a számítógép-szerelő szakma fogja majd érdekelni?